Ознака: хељда

Нега и убавина

Што ќе се случи со вашиот организам ако јадете хељда 3 пати неделно?

Хељдата се класифицира во житарици, но според морфолошките и физиолошките својства значајно се разликува од другите житарици така што технички не спаѓа во оваа категорија. Таа е медоносна култура. Благотворно […]