Ознака: хибискус

Живот

Имате висок притисок? Пред да пиете лекови, прочитајте го ова!

Заради присуството на големата количина витамин Ц и флавоноид, хибискусот има силно антиоксидантско дејство, и ја подобрува одбрамбената сила на организмот. Чајот од оваа билка особено се препорачува и во […]