Ознака: хигиена

Живот

Косата веќе нема да ви се масти ако го користите шампонот на правилен начин

Стручњаците советуваат да не  го ставате шампонот на косата без претходно добро  да ја намокрите бидејќи колку повееќе ја мокрите толку помалку шампон ќе ви треба.  Потоа трлајте мијте ја […]

Занимливости

Овие четири ОДВРАТНИ РАБОТИ ги има на вашата четка за заби!

Четкичката за заби претставува извор на бактерии и затоа мора да се води внимание за одржување на нејзината чистота.Остатоци од храна Вечерата која ја јадевте вчера веројатно се уште се […]