Ознака: хидроген

Живот

Ослободете се од мувлата во домот на едноставен и брз начин

Ослободете се од мувлата во домот на едноставен и брз начин  Мувлата се создава на влажните места во становите, куќите и работните простории и претставува голема мака за домаќинките.  Може […]

Живот

ЗАБОРАВИ НА БЛАНШ И ХИДРОГЕН: Осветли ја косата со помош на природни состојки

Сакаш да ја осветлиш косата за неколку тонови но страв ти е да одиш на фризер на класично фарбање? Постојат и природни решенија со кои можеш да го постигнеш тој […]