Ознака: хиегиена

Живот

Еве зошто треба темелно да го чистите вашиот тоалет – научниците откриле уште еден извор на зараза од коронавирусот

Научниците откриле уште еден неочекуван извор на инфекцијата коронавирус. Сајтот наменет за здравствените работиници, неодамна вовел тестирање во куќа во која што бил изолиран заразен пациент од коронавирусот, а истото […]