Ознака: хип-хоп

Сцена

Топ 5 најбогати хип-хоп музичари

Погледнете ги најбогатите хип-хоп музичари кои го зголемуваат својот приход благодарение на други бизниси.    1. Андре (Др. Дре) младиот (110 милиони долари) Со 110 милиони пред оданочени заработки, Др. […]