Ознака: Хисни Исмаили

Македонија

Нов министер за култура-професорот на Медицински факултет Хисни Исмаили

Универзитетскиот професор, Хисни Исмаили, ќе биде нов министер за култура, објави телевизијата “Алсат М“. Исмаили е редовен професор на Тетовскиот Универзитет, а се образувал во Тузла. Пред еден месец од Mинистерството […]