Ознака: хороскоп

Хороскоп

Еве кои се најсоодветните хороскопски знаци за брак според експертите

Пред да го кажете ветувачкото “ДА” мора да го запознаете подобро партнерот. Што сака, што го интересира и што е најважно – дали е подготвен за брак! Експертите направија студија […]

Хороскоп

Љубовен кинески хороскоп

Стаорец (родени во 1924, 1936,  1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) Вие сте страсни, внимателни и отворено ги покажувате вашите чувства. На почетокот од врската сте секогаш полетни, но доколку осетите […]

Хороскоп

Кои хороскопски знаци се родени еден за друг и кои никогаш нема да се поднесуваат

Кога се работи за врска, штом има чувства, секогаш има и шанси за добра иднина.  Ама астрологијата не мисли така. Според оваа наука има знаци кои ќе бидат заедно и […]

Хороскоп

Есента Носи Неопислива Среќа За Овие Хороскопски Знаци: Сè Ќе Им Оди Добро!

Есента пристигна денес, и ние зачекоривме во сезоната кога лисјата паѓаат, мрачни облаци лебдат над небото, а звукот на долг дожд нè заспива. Деновите се пократки, ноќите и утрата се […]

Хороскоп

Хороскоп: Ајварот за Девиците е ноќен кошмар, Рибите ги слушаат соседките!

Хороскопските знаци и зимницата Пред крај сме на сезоната за правењето на зимници, миризбата на печени пиперки се намалува и веќе е време да се направи анализа на сработеното. Правењето […]