Ознака: хотелски соби

Занимливости

Работниците од хотелите откриваат што се случува зад затворените врати од хотелските соби

„Многупати викале на мене тогаш кога не сакале да ги вознемирува некој, но на вратата не стоел знакот „Не вознемирувај““ – изјавила собарката. За гостите по хотелите собарките сметаат дека […]

Занимливости

Дознајте зошто во хотелските соби никогаш нема да добиете паста за заби

Иако хотелската понуда во однос на козметиката во изминатите години се прошири, една работа и понатаму нема да ја најдете во хотелските бањи. Пастата за заби останува главна мистерија, а […]