Ознака: хотел Гогов

Издвојуваме

Некои работи што не сте ги знаеле за околината на Пехчево – II

Истражувањето на околината на Пехчево продолжува во авантуристичко запознавање со богатата флора и фауна како и ендемичниот растителен свет.Центарот на разноврсните лековити растенија може да се каже дека е селото […]

Издвојуваме

Запознајте ги четирите Пехчевски водопади на реката Брегалница

Пехчево, покрај тоа што е дел од Малешевскиот крај познат по исклучително богатата флора и фауна, исто така важи и за еден од најубавите краеви во Републиката за рекреативен туризам.Како […]

Македонски фудбал

ФК Брегалница во хотел Гогов ги започнува подготовките за наредната фудбалска сезона

Штипскиот прволигаш ФК Брегалница од 27 јуни ќе ги започне подготовките за претстојната нова 2016/2017 сезона во првата македонска фудбалска лига. Сениорите на ФК Брегалница за почеток ќе минат една […]