Ознака: Хо Ван Ланг

Живот

Виетнамскиот Тарзан 41 година живеел во џунглата: Сѐ започнало откако неговиот татко…

Хо Ван Ланг живеел 41 година среќно и здраво во виетнамската џунгла, немајќи претстава за современието.Пред три години, овој човек бил спасен од џунглата во која немал никаков контакт со […]