Ознака: храна со

Живот

Храна која содржи антиоксиданси, препишува министерот Филипче за загадениот воздух

Како активност која ја презема во превенција од аерозагадувањето Министерството за здравство денес ќе распише јавна набавка на 50.000 заштитни маски, кои ќе ги прекриваат носот и устата и ќе ги […]