Ознака: Хрватски хостели

Балкан

Хрватските хостели пред банкрот: „Лага е дека доаѓаат туристи, нема жива душа“

Сопствениците на хостелите во Сплит со причина се загрижени. Иако пандемијата го запре доаѓањето на туристи, не ги запре и трошоците, а без гости, претприемачите се плашат за опстојување на […]