Ознака: Христијан Мицкоски

Економија

Мицкоски: Црн ден за македонската економија, Владата покрај политичкиот хорор, приредува и економски ужас

-Уште еден црн ден за македонската економија, повисоки даноци од Владата кои удираат по стопанството и граѓанитe. Оваа криминална влада за да го покрие украденото, и да ги пополни дупките […]

Вести

Нема да има зголемување на цената на струјата

АД Електрани на Македонија нема да бара зголемување на цената на електричната енергија за тарифните потрошувачи, а негативното салдо од работењето на почетокот на годинава предизвикано со увозот на струја […]