Ознака: хуманитарна работа

Живот

ФОТО: Тинејџер наполни цел стадион со 10 500 играчки-мечиња

14-годишниот Аидан Џексон од Англија успеа од тажен момент да напрви нешто што ќе им даде сила и волја за живот на неговите сограѓани.Во февруари, 2014 година, неговата другарка Оливија […]

Сцена

Конечно ја дознаваме ВИСТИНАТА за брачните проблеми на Бред и Анџелина!

По илјадниците трачеви за тоа како Бред и Анџелина се караат, па дури и дека се разведуваат заради нејзина болест или анорексија, конечно ја дознаваме вистината за нивните љубовни проблеми.Анџелина […]