Ознака: ценовник

Дестинации

„Зошто во Хрватска туристи доаѓаат првпат, последен пат и никогаш повеќе“- Новинарка ги објави цените за појадок

Хрватска новинарка објави фотографија од ценовник од еден ресторан во Хвар и предизвика бурни реакции. „Еве зошто готи ни доаѓаат три пари: Прв пат, последен пат и никогаш веќе. Ова […]

Сцена

Маја Николиќ го открива минатото на Александра Радовиќ: Ова беше нејзиниот ценовник

Естрадата веќе со  недели   дискутира за расправијата помеѓу членките на жирито  на Пинкови  ѕвезди  Александра и  Дара. Додека едни  ја поддржуваат  Радовиќ, истакнувајќи  го  нејиното  образование и  компетенција за оценување на […]

Балкан

Преку ден одат на предавања, а навечер си го продаваат телото за 500 денари!

Девојките, за жал, сѐ повеќе се занимаваат со најстариот занает на светот – проституцијата.Млади студентки го нудат своето тело за 500 денари. Според последните истражувања во Србија, проституцијата буквално цвета […]