Ознака: ЦЕНТАР ЖУПА

Вести

Стабилна е безбедносната состојба во Дебар и Центар Жупа

Стабилна е безбедносната состојба во општините Дебар и Центар Жупа. Во изминатото деноноќие, на целото подрачје на двете општини каде е прогласена кризна состојба не се регистрирани собирања на граѓани […]

Вести

Во општините Дебар и Центар Жупа навреме беа отворени сите избирачки места

Во општините Дебар и Центар Жупа во седум часот отворени се сите избирачки места и гласањето се одвива без проблеми.– По вчера, навреме распределениот избирачки материјал, денеска без никаков проблем беа […]

Вести

Остварени барањата од теренската посета на Груевски на мавровско-дебарскиот крај

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски и надлежните институции не ги заборавија своите ветувања дадени пред жителите на реканско-дебарскиот крај.Минатиот август, Груевски во својство на претседател на Владата ги посети овие […]