Ознака: Центар за социјална работа

Сцена

Голготата не запира: Центарот за социјална работа покрена пријава против Северина

Северина веќе долги години води судски спор со поранешниот партнер Милан Поповиќ за старателство над синот, а имаше и проблеми со Центарот за социјална работа. Додека Северина со сопругот Игор […]