Ознака: Централниот комитет

Македонија

Централниот комитет на “Единствена Македонија“ донесе одлука да го поддржи д-р Филип Петровски за кандидат за претседател

Централниот комитет на “Единствена Македонија“ како највисоко одлучувачки орган на партијата помеѓу два конгреса, денес, недела, 10 февруари одржа седница во врска со утврдувањето на кандидат и настап на партијата […]