Ознака: цимер

Занимливости

Овие знаци НИКАКО не земајте ги за цимери

Близнаци Близнаците по природа не се неуредни личности, но бидејќи постојано се во движење, немаат премногу време за чистење. Исто така, понекогаш се обидуваат веднаш да го исчистат нередот зад […]

Вести

Битолскиот бездомник бил претепан од својот цимер

Битолскиот бездомник најверојатно бил смртно претепан од неговиот пријател со кого заедно живееле во напуштена куќа, а не од разбојници како што тврдеше сега осомничениот.Денеска, битолската полиција го обвини 54- […]