Ознака: циркус за без пари

Бавча

Луѓето слетуваат на месечината, а замисли во општина Берово се донирани 1 контејнер и 5 кантички

„Советот на Општина Берово на последната седница одржана на ден 16.07.2018 година донесе одлука со која на база на долгогодишната соработка со фирмата Елколект ДОО како колективен постапувач со отпадна […]