Ознака: црвена

Меѓународен фудбал

Са Пинто нов тренер на Црвена звезда

Португалецот Рикардо Са Пинто е именуван за нов тренер на фудбалскиот клуб Црвена звезда од Белград. На клупата Са Пинто го наследи Александар Јанковиќ, кој по серијата лоши резултати во […]