Ознака: црвени бактерии

Живот

Цревните бактерии како главна причина што покрај диетите не губите килограми

Според една нова студија, цревните бактерии можат да влијаат врз намалувањето на килограмите или дебелеењето. Истражувањето е спроведено од страна на одделот за исхрана, вежби и спорт во Копенхаген. Резултатите […]