Ознака: црвен конец

Живот

Христијани носат црвен конец: Круг околу раката со посебно значење, но религијата вели нешто друго

Најчесто се врзува околу раката на новороденче. Носењето црвена нишка околу раката против уроци е стара традиција на словенечките народи, а денес е најпопуларна во Бугарија, источните земји и следбеници […]

Сцена

ФОТО: Ќе се изненадите: Еве што му купи Сека Алексиќ најпрво на нејзиниот син

Оваа објава на Сека за кратко време доби повеќе од 33000 прегледиСека Алексиќ и нејзиниот син Јаков пред 2 дена излегоа од породилиштето и стигнаа во својот дом во Стара […]