Ознака: црви

Живот

Европската агенција за храна: Црвите се безбедни и богати со протеини, може да се консумираат

Реномираниот медитерански начин на исхрана и францускиот „bon gout“ (добар вкус) добија конкуренција, бидејќи Европската агенција за безбедност на храна објави дека црвите се безбедни за јадење. Агенцијата, со седиште […]