Ознака: црева

Здравје

Коктел за целосно чистење на црниот дроб и цревата од токсини – моќна комбинација со магичен ефект

Црниот дроб и цревата спаѓаат помеѓу најактивните органи – тие се задолжени за чистење на телото со тоа што го земаат она што му е потребно на организмот, а целиот […]

Живот Кулинарство

За 15 минути ќе ви проработат цревата со овие комбинации

На дигестивниот тракт секогаш му се потребни доволно растителни влакна за да може совршено да функционира. Меѓутоа, ако не ги консумирате доволно, еве неколку решенија… МЛАКА ВОДА И ЛИМОНОВ СОК […]

Живот

Исчистете ги цревата од токсини со само една лажица од овој сируп

Нашите црева се од особено значење и затоа е потребно повремено да се грижиме за нивно добро и квалитетно чистење од екскрементните остатоци. Потребно е здраво да се храните, а […]