Ознака: црнилата завршија

Политички партии

Црнилата завршија со заминувањето на ВМРО-ДПМНЕ во опозиција, возврати СДСМ

„Младиот” Тони Михајловски и членовите на дел од подмладокот на Мицкоски црните панделки треба да ги закачат на скапоцениот дворец на ВМРО-ДПМНЕ– седиштето на најбогатата партија во Европа изградено во […]