Ознака: црни сценарија

Вести

Ѓорчев: 10 години ги чекаме „црните сценарија“ на СДСМ за банкрот на државата!

За 24-ти декември можеме да зборуваме секогаш. Вие тогаш, исто како и сега, сакате да ја срушите државата, да ја срушите економијата, ниту една плата да не се исплати, ниту […]