Ознака: црно гројзе

Нега и убавина

3 дена детокс со црно грозје за прочистување на организмот

Оваа кратка диета е одлична за чистење на организмот од токсини после летото и претставува добра подготовка за постудените денови. Детоксот со црно грозје смирува и ја враќа енергијата, го […]