Ознака: цртање

Занимливости

Хит играта на Гугл го побудале светот: Ве предупердуваме, доколку почнете да играте нема да можете да престанете

Дури и  доколку   цртањето никогаш не ви била јака страна, ви  гарантираме дека со оваа игра  добро  ќе се забавувате.Се работи  за креацијата на Гугл во која вештачката интелигенција  се […]