Ознака: Чагатај кабло

Вести

Нова инвестиција: Чагатај кабло ќе вработи 200 лица!

Нова инвестиција за 200 нови работни места. Турската компанија Чагатај кабло ќе гради фабрика во зоната Бунарџик. Се работи за компанија која произведува електроника за автобуси и земјоделска механизација, а […]