Ознака: час

Занимливости Хороскоп

Часот на раѓање открива кон што сте склони и каков ви е карактерот!

Часот на раѓање има големо влијание врз луѓето – од него многу зависи дали сте склони кон амбиција, работа или љубов… Од 0 до 01 часотОние што се родени во […]

Занимливости

Не е сеедно дали сте родени наутро, попладне или навечер- еве зошто

Часот на раѓање е особено важен детал за астролозите кои ги прават наталните карти. Но, врз основа на таа информација, преку овој текст ќе можете да дознаете повеќе за она […]

Занимливости

Какви личности се раѓаат во одреден час: Од 2 до 4 работохоличари, од 8 до 10 шармери…

Не е сеедно дали сте родени наутро,на пладне или доцна навечер. Некои свои постапки,ставови и расположенија подобро ќе ги разбереме доколку ја знаеме нумеричката вибрација на часот на нашето раѓање.Како […]

Живот

Тајна со помош на која можете да го контролирате дијабетесот, а повеќето доктори не сакаат да зборуваат за тоа!

Доколку имате  дијагноза  дијабетес, обичната медицина ве третира како да имате неизлечива болест. Тоа е како да кажете: „Сега си дијабетичар… тоа е кој и ти… и  тоа е  што  […]

Видео

Наставничка дошла во мини здолниште кна час, се наведнала по кредата и учениците виделе…

Учениците не се надевале на ова…Наставничка во провокативна облека се појавила на час, а учениците збеснале кога таа се наведнала по кредата. Погледнете го видеотоНаставничка во провокативна облека се појавила […]

Видео

Професор шокираше со својата реакција откако видел дека еден од неговите ученици заспал на час

Видеото кое ќе ве насмее до солзи прикажува професор кој превзема драстични мерки кога некој ученик му спие на предавањето.Ова се случило во едно американско училиште кога професорот земал против-пожарен апарат и […]