Ознака: чај од липка

Живот

За сезоната на грип која е пред нас – Чај со кој нема да се разболите

Чајот од шипка е исклучително здрав, па затоа пијте го често. Помага со големата количина витамин Ц, има повеќе од лимонот портокалот и пиперката заедно, па супер е за имунитет […]