Ознака: Чеде Јаневски

Македонски фудбал

Адис Јаховиќ за „Пулс24“: Чеде сака од сите нас репрезентативци да направи едно „СЕМЕЈСТВО“

Интервју на новиот репрезентативец Адис Јаховиќ за „Пулс24“ каде упатува голема благодарност до селекторот Јаневски за кого вели дека од сите репрезентативци сака да направи едно „СЕМЕЈСТВО“, меѓудругото, Јаховиќ за […]