Ознака: чесен и ќе излезам

Македонија

Ѓорге Иванов: Чесен влегов во политиката, чесен и ќе излезам

Со соопштение во врска со поведување постапка за проверка на имотната состојба на претседателот вчера излегоа од Кабинетот на Ѓорге Иванов. – Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, изразува […]