Ознака: четири жртви

Црна хроника

Во авионот исчезнат кај Солунска Глава, четири жртви

Мал воздухоплов од типот Цесна П210Н кој летал од Охрид за Софија попладнево во 16:16 часот е изгубен од радарскиот систем на контролата за летање. Контактот е изгубен западно од Слунска […]