Ознака: чет

Живот

Зборувале на групен чет за тоа што би и правеле, но случајно ја вклучиле токму НЕА!

22-годишната Еленор Хенри по грешка ја вклучиле во чет-групата во која биле нејзините познаници од факултет. Неколку моменти подоцна дознала што мислат тие за неа.По читањето на пораките што ги […]

Вицотека

Побара нормална девојка од татко му за роденден, а доби лекција за цел живот!

Веруваме дека ретко кој има добиено ваков оригинален предлог за подарок за роденден, посебно од родител.Татко му знае што е најдобро за него… 🙂 Татко му знае што е најдобро […]

Вицотека

Инсистираше да знае зошто ја боли задникот и доби НЕОЧЕКУВАН одговор!

Дечко инсистираше да добие одговор зошто девојката ја боли задникот. Како што бива, доби неочекуван одговор.Од премногу мешање глава боли… 🙂 Од премногу мешање глава боли… 🙂