Ознака: шампионски појас

Сцена

Боксер го продава шампионскиот појас за да му купи подарок на синот за Божиќ

Британскиот боксер Рони Кларк го изложи на продажба на eBay, шампионски појас. Тој претходно го освоил европскиот шампионски појас во верзијата ИБФ – втора полулесна категорија. Почетната цена на појасот […]