Ознака: шампонот

Нега и убавина

Прочитајте ја добро етикетата, овие состојки во шампонот се штетни за вашето здравје

Некои шампони може да содржат состојки кои му штетат на здравјето. Затоа е најпаметно е добро да ја прочитате етикетата на шампонот: СУЛФАТИ Оваа состојка придонесува за иритација на кожата, […]