Ознака: Шахти

Вести

Сонцето од Кутлеш се отстранува и од шахтите во Скопје

Симболот на првото знаме на независна Македонија, Сонцето од Кутлеш, од понеделникот не смее да стои на ниту еден споменик, ниту пак институција или јавно место. Ова е „запечатено“ со […]