Ознака: Шериф Кољевиќ

Сцена

Овој пејач го вози најскапиот „ѕвер“ на српската естрада

Пејачот Шериф Кољевиќ привлече големо внимание откако во Гранд дојде со скапоцен автомобил на кој цената му достигнува дури до 230 илјади евра. Тој неодамна дојде на снимањето на емисијата […]