Ознака: Шери Каспер

Здравје

Во случај на труење со храна или стомачен вирус, ова е храната која може да ви помогне

Некои видови храна треба да се избегнуваат. Диететичарот Шери Каспер откри дека алкохолот, високо киселата и зачинета храна можат дополнително да го иритираат стомакот и дека дефинитивно треба да се […]