Ознака: шест нови возила

Живот

Итна медицинска помош доби шест нови возила

Во функција се новите шест амбулантски возила на Службата за итна медицинска помош при Здравствен дом на Скопје, реализирани со набавката на медицински возила преку Министерството за здравство. Од Здравствн […]