Ознака: Шетање

Живот

За борба против депресијата – шетајте!

Едно шкотско испитување, покажа дека една кратка прошетка може да биде важна, за борбата против депресијата. Познато е дека интензивните вежби ги oтстрануваат или ублажуваат симптомите на депресијата, но не […]

Вести

ЗА ВИКЕНДИТЕ: Во овие три термини домашните кучиња може да се изнесуваат надвор

Согласно новите мерки за забрана за движење кои на сила стапуваат од денеска во 16 часот, Владата донесе дополнување во однос на домашните миленици. -На сите граѓани кои живеат во […]