Ознака: шишки

Занимливости

Неверојатна вештина: Фризер ги шиша своите клиенти со превез на очите

Олег Максаков е украински фризер кој работи на косите на своите муштерии на многу необичен начин – со превез преку очите. Сите негови клиенти признаваат дека биле загрижени со исходот […]