Ознака: Школа за млади лидери

Вести

Во тек е конкурсот за Школата за млади лидери на претседателот Иванов за 2017 година

Отворен е конкурсот за осмата по ред Меѓународна обука за млади лидери што под покровителство на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов ќе се одржи во Охрид во периодот од […]

Вести

Иванов: Ни требаат лидери за иднината, но и за сегашноста

Претседателот на Република Македонија Ѓорѓе Иванов денеска ја отвори Школата за млади лидери што на негова иницијатива по седми пат се одржува во Охрид, како проект што ги обединува младите […]

Вести

Учесниците на Школата за млади лидери на Иванов со апел за хуманост

Учесниците на седмата по ред Школа за млади лидери во Охрид, што се одржува под покровителство на претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, на првиот ден од Школата повикаа на […]

Вести

Почнува седмата Школа за млади лидери на претседателот Ѓорге Иванов

Вкупно 45 учесници и 28 предавачи од Македонија, Европската унија, САД, Австралија и Египет, ќе бидат дел од Школата за млади лидери, што по иницијатива на претседателот на Република Македонија, […]

Вести

Четириесет и пет учесници на седмата Школа за млади лидери на претседателот Иванов

На седмата Школа за млади лидери, што ќе се одржи од 14-ти до 26-ти август во Охрид, под покровителство на претседателот Иванов, ќе учествуваат 45 млади лидери и 21 предавач.Предавачи […]

Вести

Во тек е конкурсот за Школата за млади лидери на претседателот Ѓорге Иванов

Во тек е конкурсот за седмата по ред Меѓународна обука за млади лидери, што под покровителство на претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, ќе се одржи од 14 до 26 […]

Вести

Објавен конкурсот за Школата за млади лидери на претседателот Иванов

Објавен е конкурсот за 7.Меѓународна обука за млади лидери, што под покровителство на претседателот Ѓорге Иванов, ќе се одржи од 14 до 26 следниот месец во Охрид.Програмата е наменета за […]