Ознака: шокантно видео

Македонија

Ирена Ристиќ со шокантно видео: “Зошто е таков Вардар?! Еве, гледајте!“

Шокантно видео од реката Вардар објави актерката Ирена Ристиќ. „Зошто е таков Вардар?! Еве, гледајте! Инспекцијата искочила на терен и наводно е од каналот (а каналот се наоѓа после мостот близнаци, […]