Ознака: штаб за заштита и спасување

Локална самоуправа

Градоначалникот Трајановски на терен на локациите погодени од невремето

Екипите на Штабот за заштита и спасување и денеска /09.08.0216 година, вторник/ делуваа на терен со сета расположлива човечка сила и механизација на терен во насока на расчистување на последиците […]