Ознака: штетен договор

Вести

Иванов: ова е штетен и антидржавен говор и нема да го поддржам!

Се деградира Македонскиот идентитет, се гази вековниот идеал.  Се гази 73 години самоопределување и се брише 27 години независност која е декларирана јасно и гласно. Престанете да го злоупотребувате НАТО […]