Ознака: шумско овошје

Кулинарство

Подгответе си вкусно смути од шумско овошје

Најчесто подготовката на овој пијалок е наутро. Бидејќи во овој период од денот секогаш сме во брзање и недостаток на време, подготовката на смути е одличното решение. Смутито претставува здрав […]